ΗΠΑ: Αεροπορική Εταιρεία Απαγόρευσε Σε Δύο Κορίτσια Να Ταξιδέψουν Επειδή Φορούσαν Κολάν PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Κόσμος
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 00:48

united airlinesΤην Κυριακή η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines απαγόρευσε σε δύο έφηβες που φορούσαν κολάν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο με την αιτιολογία ότι δεν πληρούσαν τον κώδικα ενδυμασίας που αφορά άτομα που ταξιδεύουν με ειδικά κουπόνια.

 

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Τζόναθαν Γκουέριν, ανέφερε ότι οι δύο έφηβες, που ταξίδευαν συνοδευόμενες από τρίτο άτομο, δεν θα εμποδίζονταν εάν είχαν πληρώσει για κανονικό εισιτήριο. Συνήθως αυτοί που δικαιούνται τα κουπόνια της United για δωρεάν ή χαμηλού κόστους πτήσεις είναι υπάλληλοι της εταιρείας και συγγενείς ή φίλοι τους.

 

«(Οι δύο κοπέλες) έλαβαν την οδηγία ότι δεν θα μπορέσουν να επιβιβαστούν αν δεν διορθώσουν την ενδυμασία τους. Δεν είχαν θέμα και το κατάλαβαν πλήρως», είπε ο Γκουέριν, προσθέτοντας ότι και οι τρεις έχασαν την πτήση τους.

 

Αν και οι τρεις επιβάτες δεν παραπονέθηκαν για την αντιμετώπισή τους, μια άλλη επιβάτις, η Σάνον Ουάτς, που άκουσε τη συνομιλία, κοινοποίησε το θέμα μέσω Twitter πυροδοτώντας έναν «πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή η συμπεριφορά είναι σεξιστική. Για να μην αναφερθώ και στο ότι οι οικογένειές (τους) ντροπιάστηκαν και αναστατώθηκαν» σχολίασε η Ουάτς στο Twitter.

 

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Στους πελάτες μας… Τα κολάν σας είναι ευπρόσδεκτα» όπου εξηγούσε με περισσότερη λεπτομέρεια τους κανονισμούς ενδυμασίας για όσους ταξιδεύουν με ειδικά εισιτήρια όπως τα παραπάνω.

 

Ο Γκουέριν αναγνώρισε ότι η εταιρεία, στην αρχική της αντίδραση στο επεισόδιο, θα μπορούσε να είχε εξηγήσει την κατάσταση καλύτερα. «Σίγουρα θα πάρουμε κάτι από την εμπειρία μας σήμερα, αλλά θα συνεχίσουμε να συνδιαλεγόμαστε με τους πελάτες μας (στα κοινωνικά μέσα)», πρόσθεσε.

 

Πηγή : http://www.corfupost.gr

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook