Νέες Πτήσεις Της Ellinair: Κέρκυρα – Αγία Πετρούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Τουρισμός
Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 00:39

elinairΗ σύνδεση ξεκινά από 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει ως και την 1η Οκτωβρίου


Περισσότερες πτήσεις τσάρτερ από Ρωσία προγραμματίζει για τη φετινή τουριστική σεζόν η «Mouzenidis Travel», γεγονός που αποδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον της αγοράς, αλλά και την αλλαγή των δεδομένων, μετά την πτώση που παρουσίασε η κίνηση λόγω της μείωσης της ισοτιμίας στο ρούβλι, αλλά και την εμπλοκή που ακολούθησε την ουκρανική κρίση.


Αυτή τη σεζόν η εταιρία θα προσφέρει μέσω της θυγατρικής Ellinair συνδέσεις από το αεροδρόμιο της Αγ. Πετρούπολης, Πούλκοβο, με σχεδόν όλους τους κυριότερους Ελληνικούς προορισμούς, δηλαδή με την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, καθώς και προγραμματισμένες πτήσεις μέσω της Ural Airlines στην Κύπρο.

 

Όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις από την Αγ. Πετρούπολη, το πρόγραμμα της Καβάλας θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου με προγράμματα διακοπών που περιλαμβάνουν τη Θάσο, ενώ το πρόγραμμα της Ζακύνθου θα ξεκινήσει στις 29 Μαϊου. Οι πτήσεις θα διεξάγονται κάθε 11 ημέρες.


Στην Κρήτη, η συχνότητα θα είναι 2 φορές την εβδομάδα, στην Κέρκυρα 2 φορές εβδομαδιαίως από την 1η Ιουνίου έως την 1η Οκτωβρίου, ενώ η μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων θα ισχύσει στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από τα τέλη Απριλίου με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις και από τις 4 Ιουνίου με 3.


Πηγή : http://www.corfupost.gr

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook