Σχέδια Για Νέο Πολυτελές Ξενοδοχείο Στην Κέρκυρα το 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
(1 Vote)
Τουρισμός
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 00:31

kontokali bayΗ κατασκευή μιας νέας μονάδας για το 2018, στα σχέδια του ξενοδοχειακού ομίλου που έχει επίσης το Kontokali Bay και το Aeolos Beach

 

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου είναι το Kontokali Bay Resort & Spa πέντε αστέρων (bed & breakfast hotel) και το Aeolos Beach Hotel, τεσσάρων αστέρων (all inclusive hotel), δύο πολυτελή παραλιακά ξενοδοχεία της Κέρκυρας.

 

Στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία Kontokali Bay Resort & Spa και Aeolos Beach Hotel, έγινε πέρσι ανακαίνιση, με τη δαπάνη 9 εκατ. ιδίων κεφαλαίων, είπε στη Travelling News ο κ.Χρήστος Κατσιγιάννης, Sales & Marketing Manager του ξενοδοχειακού ομίλου.

 

Οι πληρότητες και των δύο ξενοδοχείων φθάνουν στο 95% περίπου τη τελευταία 5ετία και οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες το 30-35% του συνόλου των πελατών τα τελευταία 30 χρόνια, πρόσθεσε.

 

Στόχοι του ομίλου, η επιμήκυνση της περιόδου και η κατασκευή μιας νέας μονάδας, το 2018, ενδεχομένως μια από τις εντυπωσιακότερες μονάδες της Ελλάδος. “Το ξενοδοχειακό δυναμικό της Κέρκυρας έχει μείνει πίσω, δεν γίνονται επενδύσεις, δεν γίνονται ανακαινίσεις και υπάρχει ανάγκη περισσοτέρων κλινών, γι αυτό και επειδή το είδαμε θέλουμε να προχωρήσουμε στη κατασκευή του καινούργιου ξενοδοχείου”, σχολίασε.

 

*Στη φωτο το ξενοδοχείο Kontokali Bay

  Πηγή : http://www.corfupress.com

 

Πηγή άρθρου : news.travelling.gr

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook