Γρηγορίου : «Σημαντικότερη η απουσία μου από την παρουσία μου!» PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Αθλητισμός
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 19:51

grigoriouIIIΑπόφαση με οδηγό την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά του, χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου το «αντίο» του από την Κέρκυρα.

 

Αναμενόταν με ενδιαφέρον μήπως και ρίξει φως στους... βαθύτερους λόφους της παραίτησής του απ’ την Κέρκυρα, εντέλει, ωστόσο, τα νερά δεν ταράχτηκαν.

Για απόφαση με γνώμονα το ότι «η απουσία μου μπορεί να είναι σημαντικότερη από την απουσία μου» έκανε λόγο ο Μιχάλης Γρηγορίου, στη δημόσια δήλωσή του με αφορμή την αποχώρησή του απ’ την Κέρκυρα. Με τον Έλληνα τεχνικό, κατά το συνήθη του επικοινωνιακό «μπούσουλα», να «αποθεώνει» την πρώιμη παραμονή της ομάδας «κόντρα σε όλες τις προβλέψεις» και να επικαλείται ως διαχρονικό οδηγό των αποφάσεών του, «την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μου».

 

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, αναλυτικά:

 

«Στην πιο κομβική σεζόν για το ποδοσφαιρικό παρών και μέλλον της ομάδας του νησιού και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις του ποδοσφαιρικού κόσμου στην έναρξη της περιόδου, πετύχαμε πολλά! Καταφέραμε ξανά, όπως και πριν από δύο χρόνια, να είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος στην 10η θέση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά να έχουν τεθεί οι βάσεις, ώστε να μπορέσει επιτέλους αυτή η ομάδα να σταματήσει να είναι 'ασανσέρ'. Κάτι που θα διευκολύνει το έργο όλων όσων ασχολούνται μαζί της.

 

Σε προσωπικό επίπεδο και έχοντας περάσει από πάρα πολλά στάδια, ευρισκόμενος από την Δ' Εθνική μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ, ανέκαθεν η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια ήταν ο οδηγός μου. Όταν λοιπόν αισθανθώ ή καταλάβω ότι η απουσία μου μπορεί να είναι για την οποιαδήποτε ομάδα που ηγούμαι σημαντικότερη από την παρουσία μου, τότε πράττω αυτό που θεωρώ αυτονόητο. Όπως, άλλωστε, έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αψηφώντας συμβόλαια, οικονομικά δεδομένα ή ο,τιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το επαγγελματικό μου μέλλον.

 

Ευχαριστώ, λοιπόν, πραγματικά, όλους όσους συνεργάστηκα και αυτή τη φορά στην ομάδα, τα μέλη της διοίκησης, τους υπαλλήλους, το τεχνικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φροντιστές και φυσικά τον κόσμο, που ήταν κοντά μας, τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα.

 

Για το τέλος άφησα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές όλων των ομάδων, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή, οι οποίοι ήταν άριστοι στη συνεργασία μας και για αυτό επιτεύχθηκε τόσο εύκολα ο πολύ δύσκολος στόχος της παραμονής».

 

Πηγή : http://www.corfusports.com

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook