Διασωληνωμένος Στην Εντατική ο Στάθης Ψάλτης PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Show biz - Lifestyle
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 19:48

psalthsΔιασωληνωμένος στην Εντατική του «Αγίου Σάββα», με λοίμωξη του αναπνευστικού, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Ψάλτης, με τους δικούς του ανθρώπους να προσεύχονται για ένα θαύμα.

 

Δυστυχώς για το αγαπημένο ηθοποιό υπήρξε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τα τελευταία 24ωρα και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα αποφασίστηκε να μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται πλέον περισσότερο από έναν μήνα.

 

Το φετινό Πάσχα για τον Στάθη Ψάλτη και την οικογένειά του δεν ήταν σαν τα άλλα. Τους τελευταίους μήνες ο σπουδαίος κωμικός ανεβαίνει τον προσωπικό του Γολγοθά προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

 

Κι ενώ τις τελευταίες μέρες οι δικοί του άνθρωποι είχαν αναθαρρήσει και μιλούσαν ακόμη και για βελτίωση, δυστυχώς οι εξελίξεις στην υγεία του και η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης του τους διέψευσαν.

 

Μάλιστα άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του, που τον επισκέπτεται συχνά και μίλησε στην Epsresso πριν από λίγες μέρες είχε πει: «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων».

 

Πηγή : https://www.ourlife.gr

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Μαρία Ψάλτη: Το Πρώτο Μήνυμα Μετά το Θάνατο Του Πατέρα ΤηςΜαρία Ψάλτη: Το Πρώτο Μήνυμα Μετά το Θάνατο Του Πατέρα Της
Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017
Το δικό της μήνυμα για τον πατέρα της, Στάθη Ψάλτη, δ...
περισσοτερα

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook

Τα ζώδια