Η LG Παρουσίασε Στην CES 2017 το «Μαγικό» Αιωρούμενο Ηχείο PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Επιστήμη - Τεχνολογία
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 04:09

lgportable speakerΗ LG Electronics παρουσίασε, κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show, το φουτουριστικό αιωρούμενο φορητό ηχείο, το μοντέλο PJ9.

 

Το «μαγικό» ασύρματο ηχείο αιωρείται στο χώρο πάνω από το συνοδευτικό Levitation Station προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας ενώ κάνει ταυτόχρονα εντύπωση με τον ελκυστικό σχεδιασμό του. Εκτός από την πρωτοποριακή του εμφάνιση, το ευέλικτο ηχείο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν άψογα μουσική, podcasts και άλλο ηχητικό περιεχόμενο στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους.

 

Το PJ9 δημιουργεί το εντυπωσιακό αυτό οπτικό αποτέλεσμα με τη χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητών που είναι τοποθετημένοι μέσα στο Levitation Station δίνοντας στο ηχείο τη μοναδική αιωρούμενη όψη από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς τη χρήση καλωδίων. Στο επίκεντρο της συσκευής βρίσκεται ένα ηχείο 360 μοιρών με φουτουριστικό σχεδιασμό καθώς και βαθύ μπάσο από το subwoofer ενσωματωμένο μέσα στο Levitation Station. Το PJ9 διαθέτει επίσης την τεχνολογία Dual Passive Radiator για την αναπαραγωγή καθαρών τόνων μεσαίου και υψηλού εύρους.


Όταν η μπαταρία διαρκείας 10 ωρών αρχίζει να εξαντλείται, το φορητό ηχείο «κατεβαίνει» αυτόματα στο Levitation Station και αρχίζει να φορτίζεται ασύρματα χωρίς καμία παρέμβαση από τον ακροατή ή διακοπή της μουσικής. Το PJ9 είναι συμβατό με IPX7, έτσι ώστε να αντέχει σε οποιεσδήποτε δυσμενείς καιρικές συνθήκες όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Για πρόσθετη ευκολία και ευελιξία, η τεχνολογία Multipoint επιτρέπει στο ηχείο να συνδεθεί με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.

 

Πηγή : http://www.pestaola.gr

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Cablenet: Πρωτοποριακά Οικιακά Πακέτα Με Ταχύτητες Εως Και 150Μ!Cablenet: Πρωτοποριακά Οικιακά Πακέτα Με Ταχύτητες Εως Και 150Μ!
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017
Γρηγορότερο Internet με ταχύτητες έως και 150Μ, δωρεάν κλήσε...
περισσοτερα

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook