Επίσκεψη Κοντονή Σε Φυλακές & Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Πολιτική
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 13:59

kontonisΣτο νησί των Φαιάκων βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής,

 

Σημερα το πρωί ο Υπουργός επισκέφθηκε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Κέρκυρας, όπου απέτισε φόρο τιμής στον τόπο μαρτυρίου αριστερών πολιτικών κρατουμένων που βρίσκεται εντός του χώρου των φυλακών. Τον υποδέχθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο αντιπεριφερειαρχης ενέργειας Διονύσιος Τσούκας, οι κυβερνητικοί βουλευτές Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης και ο Διευθυντής του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας.


Στη συνέχεια μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Προέδρους των δικαστικών σχηματισμών, τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων και τον Δικηγορικό Σύλλογο.

 

Σχετικά με τη δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές της Κέρκυρας, πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Δ. Τσούκα που ψηφίστηκε ομόφωνα στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι το αίτημα έχει ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο του και θα υλοποιηθεί από το νέο σχολικό έτος.

 

Πηγή : http://www.enimerosi.com

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook