Ο Διονύσης Σαββόπουλος Στο ΕΠΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
Πολιτισμός
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 20:09

savvopoulosTο Σάββατο 22 Απριλίου 2017, στις 10 μ.μ. ο Διονύσης Σαββόπουλος σε «Μικρή Ανοιξιάτικη τουρνέ» με τον με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Στάθη Άννινο.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Είναι ένα πρόγραμμα που ο Διονύσης Σαββόπουλος έφτιαξε επί τούτου, για να το παρουσιάσει αυτή την άνοιξη εκτός των τειχών της Αθήνας, σε ζεστούς και φιλόξενους, ιδιαίτερους χώρους, που λειτουργούν σε ξεχωριστές πόλεις της ελληνικής υπαίθρου.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Περιέχει αφηγήσεις του ίδιου, όπως επίσης και 27 τραγούδια απ όλη την μουσική του πορεία (1964-2017). Τραγούδια που τα έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια που έχουμε αγαπηθεί με αυτά. Τραγούδια που έγιναν το soundtrack της ζωής πολλών Ελλήνων.

 

ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ο κορυφαίος ηλεκτρικός μπασίστας Γιώτης Κιουτρσόγλου και ο νέος σολίστ του πιάνου Στάθης Άννινος. Συμπρωταγωνιστούν στην σκηνή πλάι στον Διονύση Σαββόπουλο για δυο ώρες περίπου.

Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει τόσο άμεσα, τόσο απλά και τόσο χορταστικά τον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο και τους λαμπρούς συνεργάτες του.

 

Info: Στο ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος (Βιρός), ώρα έναρξης 10μ.μ. Προπώληση 12€, πόρτα 14€. Προπώληση: «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη και Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2 έναντι Hondos.

 

Πηγή : http://www.corfupress.com

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook