Συνάντηση Αντιδημάρχου Παξών Με Την Αντιπεριφεριάρχη Ιονίων Νήσων PDF Εκτύπωση E-mail
(0 Votes)
e-news
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 20:20

pandh lyxnosΣυνάντηση με την Αντιπεριφεριάρχη Ιονίων Νήσων κα. Νικολέττα Πανδή είχε ο νέος Αντιδήμαρχος Παξών Οικονομικών & Ποιότητας ζωής, κ. Γιώργος Λύχνος στην Κέρκυρα την προηγούμενη Παρασκευή .

 

Κατά τη συνάντηση ο κ. Λύχνος ενημέρωσε την κα Πανδή  για πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του νησιού ενώ αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στον τομέα ευθύνης της Περιφέρειας .

 

Πιο αναλυτικά συζήτησαν για ενέργειες που αφορούν στο περιφερειακό κεντρικό οδικό δίκτυο και την αναβάθμιση του, π.χ ασφάλεια οδικού δικτύου , διαγραμμίσεις κλπ.


Επίσης συζητήθηκε ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την λειτουργία της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ , που παραδόθηκε στην ΠΙΝ και μετέπειτα στο Δήμος μας με λειτουργικά προβλήματα -και ήδη όπως σημείωσε η κα Αντιπεριφεριάρχη έχει δρομολογηθεί από πλευράς Περιφέρειας η επίλυση του προβλήματος - ενώ στις επόμενες εβδομάδες θα ¨τρέξει ¨ ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.


Τα δύο μέρη συμφώνησαν να προωθήσουν την όσο το δυνατόν, ακόμη περισσότερο , την καλή συνεργασία τους , καθώς μοιράζονται κοινές αγωνίες και οράματα και θα πρωτοστατήσουν σε μια προσπάθεια να ασκηθεί οργανωμένη πίεση προς την κεντρική εξουσία προκειμένου να ενισχυθούν οι νησιώτικές κοινωνίες και να λαμβάνεται υπόψη η νησιωτικότητα σε κάθε κεντρική κυβερνητική απόφαση .

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook