Διαφημιστείτε σε Εμάς PDF Εκτύπωση E-mail

logoΜέσω της συχνότητας του Αντέννα Κέρκυρα 92,6 fm , έχετε την δυνατότητα να διαφημιστείτε στον πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό του Νομού της Κέρκυρας με ποσοστό ακροατών 24,6 % μετά από πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Μέσω της ανανεωμένης μας ιστοσελίδας, σας δίνεται η ευκαιρία να διαφημίσετε την επιχείρηση σας , προϊόντα ή υπηρεσίες σας που εσείς θέλετε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

logo_incorfuΗ υψηλή δημοτικότητα (hits) του site μας σας εγγυάται άμεση και αποτελεσματική προβολή σε πολλούς χρήστες στον ελληνικό αλλά και διεθνή χώρο. Με πολύ προσιτές τιμές μπορείτε να τοποθετήσετε το banner σας με link στη ιστοσελίδα σας. Αν δεν έχετε banner μπορεί η δημιουργική μας ομάδα να αναλάβει να κατασκευάσει ένα για σας με μικρό κόστος . Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που δεν έχετε δική σας σελίδα, μπορούμε να αναλάβουμε να δημιουργήσουμε μία μέσα στο χώρο του site μας με ότι πληροφορίες θέλετε εσείς. Μπορείτε να δείτε από το menu αριστερά αυτούς που μας έχουν εμπιστευτεί!

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26610-20223 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας

 
 

Ακούστε Αντέννα Κέρκυρα Live!

ak-logo onair

Επικοινωνήστε μαζί μας

contact

Έχουν διαβαστεί πολύ

Failed to get Items, check your parameters!

ΓιορτάζουνΟ Αντέννα Κέρκυρα στο Facebook